Ventilatie Onderhoudscontract

Optimale Ventilatie en Frisse Lucht met Onze Ventilatie Onderhoudscontracten

Zekerheid voor een vaste prijs

Bij Voerman Installatietechniek begrijpen we het belang van goed onderhouden ventilatiesystemen voor uw gezondheid en comfort. Onze ventilatie onderhoudscontracten bieden de zekerheid van vaste kosten, zodat u geen verrassingen hoeft te verwachten. Met regelmatig onderhoud blijft uw ventilatiesysteem optimaal presteren, wat resulteert in een gezonde en schone luchtkwaliteit in uw huis of bedrijf.

Of u nu kiest voor ons Standaard, Plus of Premium contract, u profiteert altijd van onze toegewijde service tegen een prijs die binnen uw budget past. Onze tarieven zijn concurrerend en eerlijk, zonder verborgen kosten. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de voordelen van goed onderhoud, wetende dat u financieel beschermd bent.

Ontdek de gemoedsrust van vaste kosten en transparante tarieven met een onderhoudscontract van Voerman Installatietechniek. Kies vandaag nog voor zekerheid en gemak en neem contact met ons op om uw contract af te sluiten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en dat begint met eerlijke en voorspelbare tarieven.

Standard

 • Binnen 24 uur hulp bij storing
 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrijkosten
 • Af te sluiten voor alle cv-ketels

Plus

 • Binnen 24 uur hulp bij storing
 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon **
 • Af te sluiten voor alle cv-ketels

Premium

 • Binnen 24 uur hulp bij storing
 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon **
 • Geen materiaalkosten tot tot € 275,-***
 • Voor cv-ketels jonger dan 5 jaar

Aanvullende Mogelijkheden en Voorwaarden

Jaarlijks onderhoud is beschikbaar tegen een meerprijs.

* Het Premium contract is alleen beschikbaar voor toestellen die niet ouder zijn dan 5 jaar.
** Dit geldt voor storingen aan uw installatie.
*** Deze prijs is per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak en is exclusief randapparatuur en installatieonderdelen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en zijn geldig tot en met december 2024. De onderhoudstermijn is gebaseerd op een interval van één keer per 24 maanden.

Waarom Kiezen voor Voerman’s Onderhoudscontracten?

Onze onderhoudscontracten zijn ontworpen om u gemoedsrust te bieden. Met deskundige technici die uw ventilatiesysteem regelmatig onderhouden, kunt u genieten van:

 • Verbeterde luchtkwaliteit.
 • Energie-efficiëntie.
 • Verlengde levensduur van uw systeem.
 • Snelle respons bij storingen.
 • Vaste en betaalbare kosten.

Welk Contract Is voor U Geschikt?

Het kiezen van het juiste onderhoudscontract hangt af van uw specifieke behoeften en budget. Onze Standaard, Plus en Premium contracten bieden verschillende niveaus van dekking, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. We helpen u graag bij het bepalen welk contract het meest geschikt is voor uw situatie.

Standaard Onderhoudscontract

 • Ideaal voor: Dit contract is geschikt voor klanten die de basiszorg en reguliere inspecties van hun CV ketel nodig hebben. Als u de kosten laag wilt houden en bereid bent om eventuele reparaties apart te betalen, kan het Standaard contract een goede keuze zijn.
 • Wat is inbegrepen: Ons Standaard contract omvat regelmatige inspecties en preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat uw CV ketel naar behoren blijft werken. We sporen eventuele problemen vroegtijdig op, maar arbeidskosten en vervangingsonderdelen zijn niet inbegrepen

Plus Onderhoudscontract:

 • Ideaal voor: Het Plus contract is ideaal voor klanten die extra zekerheid willen en zich geen zorgen willen maken over onverwachte kosten bij storingen. Als u gemoedsrust wilt en snel hulp nodig heeft bij problemen, kan dit contract geschikt zijn.
 • Wat is inbegrepen: Het Plus contract omvat alles in het Standaard contract, plus snelle storingsdienst. Als er zich een probleem voordoet, staan we voor u klaar om het snel op te lossen. Arbeidskosten worden gedekt, maar vervangingsonderdelen zijn apart.

Premium Onderhoudscontract

 • Ideaal voor: Het Premium contract is bedoeld voor klanten die volledige gemoedsrust willen, zonder verrassingen. Als u de hoogste servicekwaliteit, inclusief arbeidskosten en vervangingsonderdelen, wilt, is dit het meest uitgebreide contract.
 • Wat is inbegrepen: Ons Premium contract omvat alles in het Plus contract, met als extra voordeel dat arbeidskosten en de kosten voor vervangingsonderdelen volledig worden gedekt. U hoeft zich nooit zorgen te maken over extra kosten.

Meerdere apparaten?

Heeft u meerdere apparaten die onderhoud en service nodig hebben? Bij Voerman Installatietechniek begrijpen we dat u misschien niet slechts één apparaat in uw huis of bedrijf heeft dat aandacht en zorg vereist. Daarom bieden we flexibele contractopties om aan al uw behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om cv-ketels, airconditioning, elektrische installaties of andere technische apparatuur, ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen. We kunnen u adviseren over de beste onderhouds- en servicecontracten die passen bij uw diverse apparaten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hun prestaties en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0544 – 46 17 75 of stuur een e-mail naar administratie@voermaninstallatietechniek.nl om uw situatie te bespreken. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste oplossingen voor al uw technische apparaten. Bij Voerman Installatietechniek zorgen we voor uw complete gemoedsrust en comfort.

Voerman Installatietechniek

Aanvraag onderhoudscontract

Klaar om uw ventilatiesysteem te voorzien van het juiste onderhoudscontract? Neem contact op met Voerman Installatietechniek voor deskundig advies en een offerte op maat.

Aanvraag onderhoudscontract

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract bij Voerman Installatietechniek? Een goede beoordeling van uw installatie is de eerste stap! Wij verzoeken u vriendelijk om via ons formulier een foto van uw installatie te uploaden. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige staat van uw ketel, leidingwerk, dakdoorvoer en andere relevante onderdelen. Hoe het Werkt:
 1. Maak een Duidelijke Foto: Zorg ervoor dat uw foto helder en duidelijk is. Probeer de gehele installatie, inclusief ketel, leidingwerk en dakdoorvoer, goed in beeld te brengen.
 2. Upload de Foto via dit Formulier: Gebruik dit uploadformulier om uw foto te versturen. Vul ook alle benodigde informatie in die wij nodig hebben om uw aanvraag te beoordelen.
 3. Ontvang een Persoonlijke Beoordeling: Na ontvangst van uw foto, zal een van onze specialisten uw installatie beoordelen en een passend voorstel doen voor een onderhoudscontract.

Door een foto te uploaden, kunnen wij u een nauwkeuriger en persoonlijker advies geven. Dit zorgt ervoor dat het onderhoudscontract perfect aansluit bij uw specifieke situatie. We kijken uit naar uw inzending en staan klaar om u te voorzien van uitstekend onderhoud en service!

Mocht u vragen hebben of assistentie nodig hebben bij het invoeren van de gegevens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken op Tel 0544 – 46 17 75 of E-mail: administratie@voermaninstallatietechniek.nl.
Voornaam
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Email Address
Telefoonnummer

Welk toestel wilt u voorzien van een onderhoudscontract?

Omschrijving huidige situatie
Upload foto bestaande situatie