Bij Voerman Installatietechniek staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom gaan we altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat onze installaties perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Een recent project dat dit illustreert, is de bouw van een vrijstaande woning in het buitengebied van Groenlo.

Vanaf het begin van de bouw zaten we met de klant om tafel om alle installaties door te spreken. Terwijl de standaard aspecten zoals riolering en tapwater al bekend waren, was het de elektrische installatie die inzichtelijk moest worden gemaakt. Deze woning is uitgerust met een Busch Jaeger Free @ Home systeem, een geavanceerd domoticasysteem waarvan de mogelijkheden schier eindeloos zijn. Het was van cruciaal belang om duidelijk te begrijpen wat de klant precies wilde met dit systeem om zo een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Naast de elektrische installatie zijn er verschillende andere duurzame en innovatieve oplossingen geïmplementeerd in deze woning. Het zinkwerk en de hemelwaterafvoer zijn met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop stonden. Een Lubron waterontharder is geïnstalleerd om de kwaliteit van het water te verbeteren en de levensduur van apparaten te verlengen.

De verwarming van de woning wordt verzorgd door een Mitsubishi lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, waardoor een comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat wordt gegarandeerd. Een Sanistage warmtepompboiler zorgt voor de voorziening van warm water op een duurzame manier.

Om de luchtkwaliteit te waarborgen, is mechanische ventilatie geïnstalleerd met behulp van een ducobox focus systeem. Dit zorgt voor een continue toevoer van frisse lucht, wat essentieel is voor een gezond leefklimaat.

Het monteren van sanitaire toestellen is ook met de grootste zorg uitgevoerd, waarbij aandacht is besteed aan zowel functionaliteit als esthetiek. De elektrische installatie is aangelegd volgens een ontwerp dat in nauw overleg met de opdrachtgever is gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij de behoeften en wensen van de bewoners.

Het Busch Jaeger Free @ Home gebouw automatiseringssysteem biedt talloze voordelen, waaronder gemak, comfort, en energiebesparing. Met dit systeem kunnen verschillende aspecten van de woning, zoals verlichting, verwarming en beveiliging, eenvoudig worden bediend en geprogrammeerd.

Tot slot zijn er indak zonnepanelen van Viridian Solar geïnstalleerd, in combinatie met Solaredge technologie. Deze zonnepanelen bieden niet alleen een duurzame bron van energie, maar dragen ook bij aan de esthetiek van de woning.

Dit project in het buitengebied van Groenlo is een perfect voorbeeld van hoe duurzaamheid, comfort en innovatie hand in hand kunnen gaan. Bij Voerman Installatietechniek blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossingen die onze klanten tevreden stellen en bijdragen aan een groenere planeet.