Bij Voerman Installatietechniek zijn we trots op ons recente project: de installatie van diverse systemen in een nieuwbouw dubbele starterswoning. Dit project, uitgevoerd in nauwe samenwerking met de aannemer, vroeg om een zorgvuldige planning en innovatieve oplossingen.

Voortraject: Uitdagingen en Bouwkundige Oplossingen

In het voortraject hebben wij samen met de aannemer om tafel gezeten om de gehele installatie door te spreken. De installatie was redelijk complex voor deze woningen, vooral vanwege de grote kanalen die door de kanaalplaatvloer moesten worden gelegd, dicht bij een trapsparing. Dit vereiste enkele bouwkundige oplossingen om de installatie veilig en efficiënt te integreren zonder de structurele integriteit van de woningen in gevaar te brengen.

Uitgevoerde Installaties

Tijdens dit project hebben we een breed scala aan installaties uitgevoerd om de woningen te voorzien van alle moderne gemakken en een optimaal binnenklimaat. Hieronder een overzicht van de belangrijkste installaties:

  • Zinken deklijsten/ goten en zinken hemelwaterafvoeren rondom de woning.
  • Complete binnen installatie betreft vuilwaterriolering en tapwater.
  • Een Fujitsu lucht/ water warmtepomp installatie met vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Een Atlantic Explorer V4 warmtepompboiler 270 liter voor warm tapwater.
  • Mechanische ventilatie doormiddel van een ventilatie box van Orcon met vochtsensor.
  • Het monteren van sanitaire toestellen naar wens van de klant.
  • Het aanleggen van een elektrische installatie met voldoende aansluitpunten en lichtpunten.
  • Het aanleggen van Canadian zonnepanelen op het pannendak, gecombineerd met een Growatt omvormer.

Samenwerking en Resultaat

Dit project voor de nieuwbouw dubbele starterswoning is een uitstekend voorbeeld van hoe een goede samenwerking en innovatieve oplossingen kunnen leiden tot een succesvol resultaat. Door nauw samen te werken met de aannemer en de wensen van de klanten centraal te stellen, hebben we comfortabele en functionele woningen kunnen realiseren.

Bij Voerman Installatietechniek zijn we trots op de resultaten van dit project en de geavanceerde oplossingen die we hebben kunnen bieden. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Samen realiseren we uw droomwoning!