Loodgieterswerk: Oplossingen op maat voor elk project

Efficiëntie en expertise voor betrouwbare oplossingen in het loodgietersvak

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Voerman Installatietechniek staan wij klaar om u te helpen met al uw loodgieterswerk. Onze ervaren vakmensen bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw water- en afvoersystemen perfect functioneren. Van het installeren van nieuwe leidingen tot het onderhouden van bestaande systemen en het vernieuwen van oude en verouderde loodgieterssystemen voor een verbeterde efficiëntie en betrouwbaarheid, wij zorgen ervoor dat alles soepel werkt.

Zinkwerk; Vakwerk voor het afvoeren van hemelwater

Zinkwerk is een vak apart en vereist precisie en expertise. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen met een breed scala aan zinkwerkzaamheden.

Dakgoten en afvoeren

Een goed functionerend regenwaterafvoersysteem is essentieel voor de bescherming van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden maatwerk oplossingen voor zowel standaard mast-/ bakgooten, maar ook getimmerde maatgoten.

Dakrand afwerking

De afwerking van dakranden met zinken deklijsten geeft uw dak een nette en afgewerkte uitstraling. Zinken deklijsten bieden bescherming tegen weersinvloeden en dragen bij aan de duurzaamheid van uw dakconstructie.

Renovatie en reparatie

Elk gebouw heeft zijn unieke kenmerken en vraagt om maatwerk. We kunnen bestaande zinken elementen repareren of vervangen, zodat ze weer als nieuw zijn. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde dakgoten of het vernieuwen van hemelwaterafvoeren, wij leveren altijd maatwerk van de hoge kwaliteit.

Toe te passen soorten:

Vuilwaterriool & Hemelwaterriool

Goede afvoer van vuil- en hemelwater is van belang om comfortabel te kunnen wonen. Wij kunnen u helpen met de juiste aanleg of reparatie

Aanleg van nieuwe binnen riolering

Een goed functionerende binnen riolering is essentieel voor de afvoer van afvalwater binnen uw woning of bedrijfspand. De aanleg van nieuwe binnen riolering geldt zowel voor nieuwbouw projecten als bestaande woningen & bedrijfspanden.

Reparatie van binnen riolering

Problemen met de binnen riolering kunnen leiden tot overlast en schade. Voerman Installatietechniek biedt snelle en betrouwbare oplossingen om uw systeem weer optimaal te laten functioneren.

Aanleg van hemelwaterriolering

Een goed ontworpen en geïnstalleerde hemelwaterriolering is cruciaal voor de effectieve afvoer van regenwater en het voorkomen van waterschade. Van riolering aangesloten op het gemeente riool, tot kleinschalige infiltratie en pluvia systemen.

Complete oplossingen voor uw waterinstallaties

Aanleg van nieuwe waterleidingen

Een betrouwbare watervoorziening begint met een goed aangelegd leidingnetwerk. Dit kan zowel bij het uitbreiden en aanpassen van bestaande installaties, als het compleet nieuw aanleggen in een nieuwbouw of renovatie woning. Op basis van uw wensen realiseren wij een goed werkend watersysteem.

Reparatie van Waterleidingen

Problemen met waterleidingen kunnen variëren van kleine lekkages tot ernstige breuken die aanzienlijke waterschade kunnen veroorzaken. Wij bieden snelle en effectieve oplossingen voor alle soorten leidingproblemen.

Plaatsen van Waterontharders

Hard water kan leiden tot kalkaanslag in leidingen en apparaten, wat hun efficiëntie en levensduur kan verminderen. Het plaatsen van een waterontharder kan dit probleem oplossen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste waterontharder voor uw specifieke situatie. Hierbij houden we rekening met uw waterverbruik, de hardheid van uw water en uw budget. We werken met gerenommeerde merken die betrouwbare producten leveren.

Plaatsen van Warmwaterboilers

Een efficiënte en betrouwbare warmwatervoorziening is essentieel voor uw comfort. Wij bieden professionele installatie van warmwaterboilers die aan uw specifieke behoeften voldoen. Dit kan een warmwaterboiler zijn voor een keuken blok, maar ook een warmtepompboiler als complete warmwater voorziening in de woning. De warmtepompboiler is een energiezuinige warmwaterboiler waarbij de boiler aangezogen lucht gebruikt om te verwarmen. Warmtepompboilers kunnen tot wel 60 á 70% minder elektriciteit verbruiken dan een conventionele boiler.

Gasinstallaties

Ook voor uw gas installatie kunt u bij ons terecht. Tegenwoordig worden veel woningen en panden gasloos gemaakt. Toch zijn er nog veel met een gasaansluiting. Werkzaamheden aan gasinstallaties dienen met volledige nauwkeurigheid uitgevoerd te worden. Op verschillende vlakken kunt u bij ons terecht voor de werkzaamheden aan uw gasinstallatie. Hieronder valt:

  • Aanleg van nieuwe gasleidingen
  • Het afpersen van gasleidingen
  • Reparatie van gasleidingen
  • CV ketels

Zolang er nog gasleidingen in uw woning of bedrijfspand aanwezig is, zullen wij er werkzaamheden op uitvoeren op een verantwoorde manier.

Offerte aanvraag loodgieterswerk

Heeft u behoefte aan professioneel loodgieterswerk? Vul ons aanvraagformulier in en ontdek hoe Voerman Installatietechniek u kan helpen met een breed scala aan diensten. Van zinkwerk, zoals het installeren of repareren van dakgoten, tot de aanleg van riool en waterinstallaties, ons ervaren team staat klaar om uw project tot een succes te maken. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Aanvraag offerte
Voornaam
Achternaam
Email Address
Telefoonnummer
Postcode
In welke producten bent u geïnteresseerd?
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voerman Installatietechniek

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van installatietechniek. Ontdek handige tips en innovatieve oplossingen om uw woon- en werkomgeving te optimaliseren. Bij Voerman Installatietechniek delen we graag nieuws en inzichten om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen voor uw installatiebehoeften.