In het centrum van Veenendaal hebben wij een prachtig project afgerond: de realisatie van Ontwerpstudio Brouwersgracht. Dit project begon als een casco pand met een gesmeerde begane grond vloer en verdiepingsvloer. Samen met de architect en de binnenhuisarchitect hebben we dit pand omgetoverd tot een functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpstudio.

Een Gedetailleerd Plan

Het project begon bij de gedetailleerde voorbereidingen. Samen met de architect hebben we uitgebreide plattegrond tekeningen en uitwerkingen van de binnenhuisarchitect bestudeerd. Ook was er een verlichtingsplan dat de sfeer en functionaliteit van de ruimte moest optimaliseren. Aan de hand van deze plannen hebben we de installaties zorgvuldig uitgewerkt en geïmplementeerd.

Installaties met Oog voor Detail

Tijdens de realisatie van de ontwerpstudio hebben we diverse installaties uitgevoerd om het pand volledig operationeel en comfortabel te maken. Hier is een overzicht van de belangrijkste installaties die we hebben uitgevoerd:

  1. Complete Binnen Installaties voor Vuilwaterriolering en Tapwater We hebben een volledige binnen installatie aangelegd voor zowel de vuilwaterriolering als het tapwater. Deze systemen zijn cruciaal voor de dagelijkse werking van de studio en zorgen voor een hygiënische en betrouwbare watervoorziening.
  2. Remeha CV-ketel en Vloerverwarming Voor het verwarmingssysteem hebben we een Remeha CV-ketel geïnstalleerd. Daarnaast hebben we vloerverwarming ingefreesd op de begane grond. Deze combinatie zorgt voor een efficiënte en aangename warmteverdeling door de gehele studio.
  3. Mechanische Ventilatie met Orcon Ventilatie Box Om een gezond binnenklimaat te waarborgen, hebben we een mechanisch ventilatiesysteem geïnstalleerd middels een Orcon ventilatie box. Dit systeem zorgt voor een constante toevoer van frisse lucht vanaf buiten en het afvoeren van vervuilde lucht.
  4. Elektrische Installatie Op basis van de ontwerpen van de binnenhuisarchitect en het verlichtingsplan hebben we een uitgebreide elektrische installatie aangelegd. Dit omvatte niet alleen de algemene elektrische voorzieningen maar ook de specifieke wensen voor verlichting en stopcontacten.
  5. Montage van Sanitaire Toestellen Voor het sanitair hebben we diverse toestellen gemonteerd van Geberit. Hierbij hebben we gekozen voor hoogwaardige en stijlvolle opties die passen bij het moderne design van de ontwerpstudio.
  6. Diverse Verlichting Verlichting speelt een cruciale rol in de sfeer en functionaliteit van de ontwerpstudio. We hebben diverse verlichtingsarmaturen geïnstalleerd, variërend van functionele werkverlichting tot sfeervolle accentverlichting. Hierdoor hebben we een ruimte gecreëerd die zowel praktisch als inspirerend is.

Een Succesvol Samenwerkingsproject

De realisatie van Ontwerpstudio Brouwersgracht is een mooi voorbeeld van wat er bereikt kan worden met een goede samenwerking en een gedegen plan. Door nauw samen te werken met de architect en de binnenhuisarchitect hebben we een ruimte kunnen creëren die niet alleen voldoet aan de functionele eisen maar ook een inspirerende werkomgeving biedt.

Wij zijn trots op dit project en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen waarin we onze expertise kunnen inzetten om nog meer innovatieve en functionele ruimtes te realiseren. Bij Voerman Installatietechniek blijven we ons inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid, en Ontwerpstudio Brouwersgracht is daar een prachtig voorbeeld van.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Samen realiseren we uw droomproject!